BNR krachtigste radiomerk van Nederland // Nieuws

02 april 2013


BNR Nieuwsradio
 is het krachtigste radiomerk van Nederland. Dat blijkt uit het  onderzoek van Interbrand Amsterdam, het tijdschrift voor Marketing en Multiscope dat de dynamiek van Nederlandse mediamerken in kaart brengt.

BNR laat Skyradio en Radio 2 achter zich in de top 3 van de categorie radio en stijgt naar een 7e plaats in de top 25 van sterke merken media. BNR Nieuwsradio is het hoogst geplaatste radiostation in de lijst. Niet slecht voor een klein commercieel radiostation met in februari van dit jaar nog 0,7% marktaandeel volgens de laatste meeting van RAB.  De 1e plaats in de top 25 is voor het online nieuwsplatform van Sanoma Media Groep NU.nl 

Het gevoel dat het merk BNR nog altijd groeiende is, zie ik onder andere in de grote mate van enthousiasme over het merk waarmee mensen mij benaderen op evenementen in het land. BNR bedient als zender een steeds groter deel van goed geïnformeerde ondernemers, managers, politici en overige nieuwsfreaks. Lees meer over het onderzoek op Marketing Online.

Om het even lekker populair te zeggen; we’re hot and hapening.

Adverteren op BNR Nieuwsradio? sales@bnr.nl