Circular Talks @Gispen nu op ook op @Youtube

27 februari 2017

Lars Sørensen ging in opdracht van Gispen in gesprek met koplopers in duurzaam design en aanjagers van de circulaire economy. 

Voor Gispen mocht Sørensen Producties een serie interviews opnemen met koplopers in Duurzaam Design en Circulair Inrichten. Gispen zelf is al een aantal jaar bezig om zijn ontwerpen en manier van werken circulair te maken. In dit proces werken ze samen met vele inspirerende aanjagers van de circulaire economie. De interviews zijn via de kanalen van Gispen verspreid en bereikte inmiddels bij elkaar al meer dan 5000 plays.

Ze zijn allemaal te bekijken via deze link, vergeet niet direct even te abonneren. Het opnemen van de interviews was gekoppeld aan de deelname van Gispen aan de Beurs Facilitair in de jaarbeurs in Utrecht. We hebben de sprekers allemaal gevraagd om live mee te werken aan een presentatie voor de bezoekers aan de stand en direct hierna aan een interview voor online. Deze live-online strategie maakt de inzet van externe sprekers nog waardevoller en vergroot het bereik en de impact tot ver buiten de beurs. Bekijk alle interviews online en neem een kijkje op de site van Gispen en ervaar dat circulair inrichten niet iets is van de toekomst maar nu al tot de mogelijkheden behoort.