MENS

“Geboren en getogen in Dordrecht. De eerste jaren van het werken als zelfstandige hebben veel gevraagd van mijn gezin. Dat is de reden om sindsdien een uitermate gerichte focus te houden op de work-life balans. In eerste plaats ben ik vader van mijn 2 prachtige meiden. Sinds ik tot inzicht kwam welk effect een te grote focus op je werk kan hebben op je levensgeluk maak ik andere keuzes. Dat is dan ook de reden dat mijn telefoon vaak uit staat! Als ik niet werk ben ik graag buiten, in de natuur, op het water, met mijn gezin, met vrienden op stap, maak muziek of schrijf gedichten.”

THERE IS NO BOX

Lars werkt als dagvoorzitter en presentator op corporate events in binnen en buitenland. Daarnaast presenteert hij radio en (online) TV programma’s.  Zijn stijl; direct, energiek en interactief. Lars kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen. Hij legt verbindingen tussen inhoud en werkvormen en weet een sfeer neer te zetten die open is en oproept tot creativiteit.

Lees de reacties op zijn werk via de aanbevelingen op LinkedIn. Geef Lars een doelstelling en een deadline en er ontstaan ideeën om op een zo efficiënte creatief mogelijke manier conversie te creëren.

GENERAAL

Een creatieve, analytische conceptdenker. Die in zijn huidige werkzaamheden put uit werkervaring en scholing in uiteenlopende gebieden. Zo studeerde hij  Sociaal Pedagogisch Werk, Sociaal Cultureel Werk, Pedagogische Academie en Communicatie deed werkervaring op als intercedent, jobcoach, leraar en eventmanager. Lars is een generalist die zich thuis voelt in vele uiteenlopende domeinen, makkelijk contact maakt, samenwerkt en schakelt met hoofdrolspelers en figuranten betrokken bij een event, project of productie.

STORYBOARD

Sinds 2006 is Lars werkzaam als ondernemer op de zakelijke evenementen markt. Eerst vooral als leverancier van maatwerk theater interventies met zijn label Theaterbrigade. Vanaf 2008 wordt hij steeds vaker gevraagd om als dagvoorzitter of presentator op te treden. Als hij dan in 2009 door BNR Nieuwsradio betrokken wordt bij programma The Friday Move met Wilfred Genee neemt ook direct zijn carriere als dagvoorzitter en presentator  een vlucht. Vanaf 2010 is hij dan regelmatig te horen als presentator op BNR en treedt hij wekelijks op als dagvoorzitter tijdens corporate events in het land. Zijn presentatie talent word ook opgemerkt door tv producent Ronnie Overgoor van online kanaal 7 Ditches.  Sinds de oprichting van 7 Ditches in 2012 is Lars een van de vaste presentatoren en presenteert hij diverse programma’s. In 2013 is Lars een van de genomineerde in de Dagvoorzitter van het jaar verkiezing.