Zullen we vrienden worden?

01 februari 2017

Zullen we vrienden worden?

Al een aantal jaar ben ik ambassadeur en vriend van Nudge. Samen met meer dan 50.000 Nudgers en 300 bedrijven proberen we de wereld een beetje mooier te maken door projecten een ‘zetje’ (Nudge…duh) te geven.

De bedrijven die Nudge steunen in middelen en diensten noemen we de vrienden van Nudge. Een aantal keer per jaar komen we bij elkaar op een inspirerende plek om kennis op te doen, te netwerken, onze vriendschap te verdiepen maar ook een hoop lol te hebben. Op 23 februari deden we dat door bij Roetz Bikes in Amsterdam met elkaar te praten over diversiteit op de werkvloer. Een gave en inspirerende avond met onder andere een prikkelend persoonlijk verhaal van Giety Mohebbi. Op 8 juni is de volgende, en ik dacht; misschien vind jij het wel leuk om onze vriend te worden en erbij te zijn!

Van individuen tot eenmanszaken en multinationals, samen werken we met de Vrienden van Nudge aan positieve veranderingen in de maatschappij. Oh, en als je een goed plan hebt helpen de Vrienden je met gratis vriendendiensten.

Wil je weten of het iets voor jou en je bedrijf is? Bel even met Jelle van Nudge voor meer informatie. Of stel mij de vragen die je hebt! Hoop je te zien, op 8 juni of een andere vriendenbijeenkomst dit jaar.

Onder onze vrienden zijn onder andere;