Lars For Free

Heb je een geweldig evenement gepland voor komend jaar, maar nog niet nagedacht over een dagvoorzitter of is er simpelweg geen budget voor? Dan is dít de kans om gebruik te maken van #LarsForFree! Elk jaar geeft Lars Sørensen drie dagvoorzitterschappen gratis weg om de organisaties, die wel ambitie maar geen budget hebben, een handje te helpen. 

 

Over  Lars Sørensen

Lars is expert in Live Communicatie en Eventdesign, veelgevraagd dagvoorzitter en was in 2014 nog genomineerd voor Dagvoorzitter van het Jaar. Lars wil graag een toegevoegde waarde zijn voor het event en is dan ook graag betrokken bij de inhoud, de sprekers, deskundigen en de gasten. Hij streeft naar verbinding en cohesie tussen deze elementen, aangezien op het snijvlak van interactie de mooiste nieuwe dynamiek ontstaat. Hij kan het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen, door verbindingen tussen inhoud en vorm te leggen en mensen letterlijk in beweging te brengen.

 

Hoe maak je kans?

Iedereen is welkom om een aanvraag te doen via het Sprekershuys. Een onafhankelijke commissie die over de toekenning van de 3 dagen #LarsForFree gaat, kijkt bij toekenning naar de mogelijkheden voor Lars om waarde te kunnen toevoegen op het gebied van energie, dynamiek en inhoud.

 

Uit de inzendingen worden 3 projecten geselecteerd waar Lars zich voor 1 dag gratis, volledig gaat inzetten!

Enkele eerdere winnaars van #LarsForFree:

 


Kans maken op een gratis dagvoorzitter?