Maatschappelijk Verantwoord Organiseren

"Events hebben de kracht om mensen te raken. Te betrekken. Te horen, engageren en verbinden. Laten we events inzetten om mensen bij elkaar te brengen. Met elkaar in dialoog te zijn en de wereld een beetje mooier te maken.."

 

Lees verder als; je voor een non-profit organisatie werkt en een dagvoorzitter of presentator zoekt voor een niet commercieel evenement dat op een positieve manier bijdraagt aan het verbeteren van onze maatschappij, ons land of misschien zelfs onze wereld.

 

Een makkelijke manier om dat te toetsen is door te kijken of je event op enige manier bijdraagt aan een van sustainable development goals van de verenigde naties. 

 

De afgelopen jaren heb ik me met veel plezier voor vele uiteenlopende non-profit organisaties ingezet. Ze geholpen bij het neerzetten van interactieve dynamische events in binnen en buitenland.

 

Mede via de actie #LarsForFree bereikte mij vele verzoeken voor ondersteuning in event-design en de presentatie of moderatie van events, seminars en congressen in welke vorm dan ook.

Omdat budgetten onder druk staan bij veel organisaties, maar het belang van goed en efficient vormgegeven events juist nu belangrijker is dan ooit, bedacht ik de propositie Maatschappelijk Verantwoord Organiseren.

 

Voor een vast en scherp tarief help ik stichtingen, verenigingen, onderwijs instellingen of overheden graag om samen events te gebruiken om mensen dichter bij elkaar te brengen. Verbinding te creëren. Mensen te raken en engageren.

 

Mijn richtlijnen voor boekingen in  het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen;

  • Events zijn niet-commercieel
  • Er is openbaarheid en transparantie over wie opdrachtgever, organisator of afzender is
  • De organisatie streeft in alle facetten van het event een zo duurzaam mogelijke opzet na
  • Indien het de doelstellingen ten gunste komt, is er bereidheid om de opzet aan te passen
  • Vast en transparant tarief voor alle werkzaamheden €99,- exclusief btw per uur 
  • Reiskosten worden berekenend op basis van openbaar vervoer
  • Autokilometers worden gereden met een Groengas auto en extra gecompenseerd via Hivos
  • 10% van mijn verdiensten worden gedoneerd aan een van de doelen die ik als ambassadeur ondersteun zoals de SDG Supporters Club en de Autisme Experience.

Wil je meer informatie over de  Maatschappelijk Verantwoord Organiseren propositie? Of een offerte ontvangen voor jou project zodat we samen aan de slag kunnen om de wereld een beetje mooier te maken? Neem dan vrij blijvend contact op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.