De SDG Supporters Club

De SDG Supporters Club beken kleur als ambassadeur

 

Stel je voor. Genoeg. Van alles. Voor iedereen. Voor altijd. Het paradijs op aarde is binnen 15 jaar haalbaar. De SDG’s – Sustainable Development Goals (Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen) zijn opgesteld door de Verenigde Naties en worden gepromoot als de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling.

 

Zij vervangen de Millenniumdoelstellingen die eind 2015 zijn vervallen. De SDG’s zullen van 2015 tot 2030 van kracht zijn. Er zijn 17 doelstellingen en 169 specifieke doelen voor die doelstellingen. Ze vormen een recept voor het paradijs op aarde en kunnen daarom niet genoeg gepromoot worden!

Om die reden bedacht ik de SDG supportersclub. Met deze virtuele vereniging wil ik mensen verbinden supporter willen zijn van organisaties die op actieve manier een bijdrage leveren aan het behalen van een of meerdere SDG’s. Voor 17 euro ben je supporter en ontvang je ook nog eens een gave kleurrijke pin om te laten zien dat je supporter bent.  De opbrengsten gaan naar 17 verschillende goede doelen die een bijdrage leveren aan het behalen van de Sustainable Development Goals.

 

Word supporter  op www.sdgsupportersclub.org

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0