Lars Sørensen

 

Persoonlijk

Lars heeft een achtergrond in zorg en onderwijs maar werkte ook voor Randstad en studeerde communicatie. Een divers profiel met een breed georiënteerde  interesse van sociaal, maatschappelijk en cultureel  tot sales, marketing en  ondernemerschap. 

 

Naast zijn werk als communicatie professional is hij mede-oprichter / bestuurslid van de Autisme Experience  initiatiefnemer van de SDG Supporters Club en mede eigenaar van Event en Productiebureau Iventors.

 

Professional

Lars is een all-round creative. Werkt als dagvoorzitter, presentator, moderator en event-designer voor corporate events in binnen en buitenland.

 

Daarnaast presenteert hij radio en (online) TV programma's en is te horen als voice-over voor radio, tv en internet content.

 

Zijn stijl; direct, energiek en interactief. Lars kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen. Hij legt verbindingen tussen inhoud en werkvormen en weet een sfeer neer te zetten die open is en oproept tot creativiteit.

 

Lees hier een aantal reviews op zijn werk. Geef Lars een doelstelling en een deadline en er ontstaan ideeën om op een zo efficiënte creatief mogelijke manier conversie te creëren.

 

Interesses

 

Muziek, poëzie, theater, wielrennen, hardlopen, fitness en zwemmen en reizen. 

 

Wil je weten wat Lars Sørensen kan betekenen voor jouw organisatie?  

Foto's 2019 door fotograaf Roos Trommelen
Foto's 2019 door fotograaf Roos Trommelen