Het verhaal van je event, dag of organisatie op humoristosche en muzikale wijze samengevat als mini musical. Dat is One Man Musical. Met 17 jaar ervaring als professioneel improvisatie acteur is Lars Sørensen dé uitgelezen persoon om je dag of event op passende wijze theatraal samen te vatten.

De perfecte afsluiting van een congres, event of symposium in een dynamische mix van inhoud en entertainment. Dat is One Man Musical van Lars Sørensen. Sinds 2005 is Lars als professional improvisatie actuer, zanger en performer te vinden op podia in binnen en buitenland. Samen met de beste improviserenede muzikanten in het land weet hij in 15/45 minuten een perfecte samenvatting van ieder event neer te zetten waar mensen zich in herkennen. De performance komt tot stand middels veel interacite met het publiek. Gemiddelde score voor deze act is een 8.9. Eerdere klanten; Heineken, Achmea, Hoogvliet Supermarkten, ABN AMRO e.v.a.

 

- De performance begitn altijd met interactie met de zaal. 'Wat als we deze dag, dit event. zouden samenvatten in een musical?". Wie krijgt dan de hoofdrol. Wat zien we in het decor? Musical leent zich als vorm perfect voor het uitvergroten van problemen, obstakels of vooroordelen. Het uitvergroten van thema's maakt het makkelijker om erover in dialoog te zijn met elkaar. 

 

Alle teksten, liedjes en performances zijn geiimproviseerd en sluiten zodanig direct aan op de beleving van de aanwezige deelnemers. 

 

"Als doorgewinterde interviewer weet Lars als geen ander om contact te maken met iedereen in de zaal."

Leon de Hond UWV

 

"Lars wist om verrassende wijze ieder te prikkelen om na tedenken over de kern van ons jaar programma en het was nog grappig ook! "

Marieke Termeide NS


Lars werkt ook al jaren als dagvoorzitter en presentator en weet daarom met iedere zaal echt contact te maken. Zo ontstaat er een performance waar mensen zich echt in herkennen. Muziek, theater en inhoud in de perfecte mix! Eventuteel is het uitbreiden van de boeking naar een compleet dagvoorzitterschap bespreekbaar. 

 

Duur -  15 tot 45 minuten (in overleg)

Kosten - vanaf €1800,- ex btw ex reiskosten. 

Techniek - 2 headssets, 1 handmicrofoon en 1 DI box voor aansluiten van stage/digitale piano