Podcast studio on the road - Maatwerk in opdracht

Als content-maker en interviewer heb ik een voorliefde voor audio. Met mijn mobiele podcast studio vang ik verhalen daar waar ik kom. Vaak is dat in opdracht voor bedrijven voor interne communicatie. Podcasts zijn een krachtig middel om intern te informeren en inspireren. De populariteit van deze content vorm laat zich onder anderen verklaren doordat luisteren prima te combineren is met een autorit of wandeling. Als je samen wilt kijken naar de mogelijkheden van de inzet van podcast voor jouw organisatie neem dan vrijblijvend contact met me op dan kan ik met je meedenken.  

 

Podcast - Kanker.nl

Kanker.nl is het centrale online platform in Nederland met informatie over kanker. Het platform kanker.nl is er voor iedereen die met kanker te maken krijgt. In deze podcast serie komen patiënten, ex-patiënten, naasten en zorg-professionals aan het woord over een specifiek thema. 

 

 

Luister ze allemaal op de projectpagina via deze link.


Podcast - Ode de magie

Ode aan de magie is een podcast serie in co-productie met Sara Hermanides van In The Heart Of Change. Sara schreef het gelijknamige boek #Odeaandemagie. In deze podcastserie doen we onderzoek naar magie in het dagelijks leven. Velen uiteenlopende gasten delen hun eigen persoonlijke ervaring en brengen samen met ons een 'Ode aan de magie'.

 

 

Luister ze allemaal op de projectpagina via deze link.


Podcast / Vodcast - Visma Roxit

Voorbeeld van een maatwerk podcast serie met tevens video registratie. Voor Visma Roxit maakte we deze opnames in de Fabrique. De serie is verspreid onder de relaties van Visma Roxit via een podcast platform. Tevens zijn de video versies beschikbaar gemaakt op youtube.

 

Bij maatwerk is het uiteraard ook mogelijk om zelf te presentatie te verzorgen of een andere presentator in te zetten. In dat geval help ik mee aan de concept ontwikkeling en verzorg de productie begeleiding.